Voor spoed bel direct: 053 4762122 #2

In goede handen

Bij zwangerschap, een baby op komst, bij een kinderwens en toekomstig ouderschap ben je bij ons in goede en liefdevolle handen.

Wij zijn een kleinschalige verloskundigenpraktijk met een hecht team van 3 verloskundigen en assistenten met als doel een persoonlijke begeleiding voor je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Wij proberen zoveel mogelijk aan de individuele wensen tegemoet te komen en hopen daarmee dat je positief kunt terugkijken op een onvergetelijke tijd.

Spreekuur

Van maandag t/m donderdag plannen wij spreekuren in. Er zijn geen vaste spreekuurdagen voor controles, echo’s of het plaatsen van spiralen. We proberen afspraken altijd te plannen op een voor jou geschikt moment.

Voor vragen of het maken en/of verzetten van afspraken kun je terecht bij onze assistentes. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00 en vrijdagochtend van 08.30 tot 12.30 op het praktijknummer 053-4762122.

Kwaliteit

Zoals je mag verwachten hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo zijn we aangesloten bij VSV Twente, het Echo Register en zijn onze verloskundigen voorzien van een BIG registratie. Daarnaast hebben we een goede samenwerking met de ziekenhuizen in de regio zodat je bij ons in vertrouwde en veilige handen bent.

De beste zorg voor
jou en je kindje door
een team vol ervaring

De beste zorg voor
jou en je kindje door
een team vol ervaring

“Wij begeleiden jou het beste bij een voorspoedige zwangerschap, bevalling en kraamtijd!”

Ontmoet ons team