Voor spoed bel direct: 053 4762122 #2

Tadaaa, dit zijn wij

Sinds 2004 bestaan wij uit een rotsvast team van drie verloskundigen en drie assistentes. Dat betekent ervaring, kleinschaligheid en professionaliteit. Ons doel is een persoonlijke begeleiding, waarbij we zoveel mogelijk tegemoet komen aan individuele wensen. We hopen dat je na de zwangerschap en bevalling positief kunt terugkijken op een onvergetelijke tijd!

Kathelijn

Hoi! Ik ben Kathelijn Palstra, getrouwd en zelf moeder van 3 kinderen.

Het mooie aan mijn werk als verloskundige vind ik dat geen dag voorspelbaar is en ik na jaren nog steeds verwonderd ben over de bijzonderheid van een bevalling. Het blijft voor mij prachtig om daarbij aanwezig te mogen zijn, keer op keer.

 

Sabine

Hoi! Ik ben Sabine Steenberg, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Ik werk nog steeds met veel plezier in onze praktijk en ben nog steeds niet uitgekeken op ons prachtige vak. Het groeien van een zwangere buik met uiteindelijk de geboorte van een mooi kindje is voor mij nog steeds geweldig om vanaf de zijlijn mee te mogen maken.

 

Ilona

Hoi! Ik ben Ilona Verboom, samenwonend en moeder van 3 kinderen.

Een zwangerschap, bevalling en kraamtijd is nooit hetzelfde, dat is wat het werk van verloskundige voor mij zo bijzonder maakt.

Het is geweldig om nieuwe, stralende ouders te mogen begeleiden in deze bijzondere fase van hun leven.

Esther

Hoi! Ik ben Esther, samenwonend en moeder van een zoon.

Ik ben nog steeds blij dat ik als assistente in onze praktijk werk. De dagen zijn afwisselend en het is bijzonder om te zien hoe ouders meestal wat onzeker bij ons binnenstappen en steeds verder groeien in hun rol als ouders.

Jolanda

Hoi! Ik ben Jolanda, getrouwd en moeder van een zoon.

Mijn werk als praktijkassistente is gezellig maar ook is het erg leuk om jullie steeds weer terug te zien en te leren kennen.

Ik vind het prachtig om te zien dat jonge ouders steeds zelfverzekerder worden in de zwangerschap of na een bevalling.

Daniëlle

Hoi!
Ik ben Daniëlle, getrouwd en moeder van een zoon en dochter.

Mijn dagen als praktijkassistente zijn nooit het zelfde. Ik vind het elke dag weer bijzonder om alle zwangeren een warm welkom te geven.