Wanneer uitgerekend?

1e dag van je laatste menstruatie:
    bereken

In goede handen bij Verloskundigenpraktijk Enschede

Bij zwangerschap, een baby op komst, bij een kinderwens en toekomstig ouderschap past maar één woord. En dat is: Welkom! Wij heten je van harte welkom op de site van verloskundigenpraktijk Enschede.

Wij zijn, sinds 2004, een hecht team van 4 verloskundigen met als doel een persoonlijke begeleiding voor je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Wij proberen zoveel mogelijk aan de individuele wensen tegemoet te komen en hopen daarmee dat je positief kunt terugkijken op een onvergetelijke tijd.

Tijdens de controles gedurende de gehele zwangerschap nemen wij ruim de tijd om te beoordelen of het goed gaat met de zwangerschap. Wij zullen je informatie geven over uiteenlopende onderwerpen en natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen. Tijdens deze controles zul je ons allemaal leren kennen zodat er tijdens de bevalling een vertrouwd gezicht aan je bed staat.

De praktijk

Sinds 2010 hebben we deze gezellige praktijkruimte. Wij vinden het erg belangrijk om met een klein team te blijven werken, zodat de continuïteit van zorg gewaarborgd blijft. Door de gezellige sfeer, ongedwongenheid en ons hechte team ontstaat  al snel een vertrouwensband die erg belangrijk is tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Kwaliteit

Onze praktijk is sinds oktober 2013 geaccrediteerd. Dit is een keurmerk dat niet zomaar wordt gegeven. Een praktijk moet aan strenge criteria voldoen. Dat wij dit keurmerk hebben mogen ontvangen geeft dan ook aan dat kwaliteit van zorg voor ons erg belangrijk is.

Verloskundigenpraktijk Enschede
Bleekhofstraat 3517543 EH Enschede